Monika Johansson& Boxer Bella.Rödeby
Har varit på bruksläger och lydnadskurs för Helen. Hon har gett Bella o mig verktygen att hitta knappen på ett positivt sätt både i söket o lydnaden. Nu har vi fokus och rätt attityd. Senast var jag i Nybro på lydnadskurs Superbra ! Vi kommer att gå fler kurser.

Elin&Henik Jonsson Westin Coco Nybro.
Vi gick vår första kurs för Helen sommaren 2012. Vi fick lära oss att träna med hjälp av positiv förstärkning och det passade oss o vår hund Coco Chnel som handen i handsken!Med ett trevlig bemötande hjälp och stöd i rätt ögonblick och hennes helhjärtande engagemang har vi gått fler kurser efter det för Helen. Glädjen hos Coco går inte att ta miste på, Helen har gjort att hundträning är det bästa vi vet . Vi syns .

Anne-Marie Linderö & Finsk lapphund Jason Helens Hundträning är något som jag varmt rekommendera. Vi har gått kurs för henne som gjort att vi kommit framåt i vår träning och fått dom nycklarna som vi behövt. Jag kommer anmäla mig direkt till kurs med min nye lille kille som jag har har för att få en bra start.Ser fram emot en härlig tid med kurs/träning hos Helen.

Vill på det varmaste rekomendera Helen som instruktör hon är noggrann och mycket pedagogisk då det gäller hundträning. Helen är en av de bästa instruktörerna jag gått för under mitt långa hundliv. Birgitta Neumann