20. okt, 2014

Det börjar ramla på plats.

Denna helgen har det blivit bestämt att jag ska ha Göttorps Byggdegård som plats för mina hundkurser. Jippi så himla perfekt. 5 minuters bilväg från Nybro fattar ni Coolså bra. Lokalerna har trevligt kök med allt finns på plats allt från ljuslyktor godisskålar o skrivtavla där jag kan fylla med massa roliga ord som vi ska ha med oss i vår träning. O kolla på bilden så stort danspalats som vi nu ska förvandla till hundpalats med gröna mattor så ingen halkar o det kan snöa regna blåsa bäst det vill för vi är ändå inne då. När solen skinner finns det bra ytor o träna på tillgång till skogen o när våren kommer så kommer bonden att slå en äng ..ja men visst är det toppen !

Ja var så glad när jag åkte hem så det var tur att jag hade öron annars hade jag skrattat runt.

Nästa steg blir att planera upp kursstarter o vilka kurser man startar med Rodnar inte det lättaste mot tävling finns ett gäng anmälda så det blir en start sen skulle det var så roligt med en valpis bara inlärning med spontan kontakt och shepping o va det är häftigt.....tipsa era valpkompisar jag lovar dom kommer tycka det är så kul o det ger en sådan fantastisk grund för framtiden. Att den lilla valpen bara älska att jobba för dig. Risk finns att matte/husse får lite silvertejp för lock o pock är inte tillåtetOsäker .

Idag har vi varit i skogen o tränat sök lite regn men en härlig höstdag.Allan brallan halta är över så idag fick hon vara med o full fart va det kan jag lova. Fint o rakt o kul o hög motivation var dagens fokus. Guidetti fokus var tomskick skickade första tomt lite grunt o inte framåt nästa figg rakt o fint figg 10 m fram yes där kommer belöningen. Sen slog han framåt på tomskicken så matte blev mer än lycklig Duktiga Tokiga lille Bus.Premiär för fastrulle lätt som en plätt sa Guidetti på markeringsövningarna. Njut av veckan det är den värd !