17. apr, 2015

Full fart!

Hej kära hundvänner! Var har jag tagit vägen ? Jo kurserrna är det full fart på så jag har bara inte hunnit in på denna fliken, så roligt att jag inte ens hinner skriva några ord. Lite sammanfattning :

Jag hade en föreläsning i Göttorp om Vikten att leka med sin hund och jag var helt i chock över 60 personer var intresserade av detta ämne. En lyckad o rolig kväll.Tack alla som kom och den fina supporten ni ger mig.

Sen har valpkurser allmänlydnad kontakt och sökkurser haft fulla kurser jag är så glad at ni ger mig möjlighet att ha världens roligaste jobb.

Göttorps byggdegård ha fått sig ett lyft jag har skurat, torkat och bytt ut alla gardinerna så nu är det snyggt o rent! Hoppas att planen snart torkat upp så vi kan börja projekt appell plan. Det går framåt ett steg i taget men vem har bråttom ni vet grunderna först.

Denna helgen blir det nystart på en lydnadskurs tredje gänget som vill lära sig mer om tävlingslydnad. Uppföljninga av min guldkurs Kontakt en kurs som alla bör gå för att lära sig vem jobbar för vem. Sen avslutar vi söndagen med små valpisar.

Jag lovar inte men jag ska verkligen försöka bättra mig att skriva mer om mina kurser mina tankar om att träna hund! Men först kommer ni sen bloggen :)

Igår körde jag sök med mina egna hundar det älskar vi och Mr Guidetti börjar bli klar för tävling men var finns tävlingar i appellen. Det är ett tips till klubbarna att anordna så brukset kan öka igen.

Må gott o gör det ni gillar mest Cool Ha kul med era hundar för det ska jag ha!