3. mar, 2016

Guidetti gör tävlingsdebut

Då har vi gjort vår tävlingsdebut Mr G och jag. Vi kunde ju haft bättre förutsättningar än att starta dagen efter vi mist Alice. Vi åkte till skogen på morgonen och jag velade hit och dit om jag kunde samla ihop mig och tävla. Guidetti var som vanligt. Åkte hem tog en kaffe, chattade med några vänner sen letade jag upp Alice gamla tävlingskoppel och sen sa jag till Guidetti Nu killen så kör vi för hedra Alice.Hjärta

VILKEN UNDERBAR DEBUT!

5 10:or platsen läggande inkallning ställande och apport

3 9:or linförighet hopp och helhet

5 på tandvisning men han gillar domare och ville gärna hångla lite Cool

188 poäng av 200 och KLASSVINST av 18 startande.

Vilken underbar hund som trots alla störningar på guldhunden med publiken och hundar nära presterade han så grymt bra. Han hade viljan att vara med, det som jag pratar om på alla kurser lär din hund att vilja följa dig utan lock och bock.

Han var så fokuserad på mig och vad vi skulle göra, mina tävlingsbelöningar var perfekta och vi hade så skoj och det var jag o han mot världen Cool. Skämt o sido det känns som vi är på rätt på och att den lönar sig att ha en plan för sin träning för att nå upp till dom härliga 10:orna.

Min känsla är att han kan bli en fantastik tävlingshund och att det funkar väldigt bra att träna hund på att dela dela dela moment i bitar och att ha stor fantasi i inlärning och inte fasna i hur momenten ser ut utan lyssna på vilket ord jag säger och att tävlingslydnad är kul både för hunden och för dig.