Mina tankar

1. dec, 2016

Glada som tusan efter utställning i Åstorp tog vi vårt första CERT med ett BIR Cool.

Fantastisk kritik av domare Jörgen Hindse Danmark

Stor maskulin kraftfull hane, utmärkt nosparti-utmärkt huvud, utmärkt musklad kropp och utmärkt benstomme utmärkt päls:färg Utmärkta rörelser. temprament UA.

Min bästa vän Guidetti !

6. okt, 2016

Jag blir väldig glad när jag ser en kursdeltagare med ett saligt leende får en Aha-upplevelse. Då vet jag att nu är dom verkligen med i matchen och det blir ännu roligare att hålla kurs. Min belöning Cool att mitt budskap går fram.

Igår tränade vi gripa, bära, hålla. Härligt att se att många klura o fundera på vilket sätt ska vi få ett lyckande. När man sen får hunden att gripa eller bära och jag ser att föraren ser väldigt lycklig ut,då vet jag att jag har sått en tanke att det lönar sig att planera sin träning och tänka själv. Tack för en härlig kväll som gav mig många Aha-upplevelser.

2. okt, 2016

Lilla Signe har bott hos oss en vecka för PT. Vi har tränat det mesta men mycket fokus på grunder. Hon har på en vecka gjort en fantastisk resa Cool. Vi har lärt henne att stå för kommande ustställningar, nu kan man ta henne i halsbandet utan att bitas och  vet vad ordet stå betyder. Början till stadga i sin kropp och jag kunde lägga tryck på henne utan hon flyttade på sig.. O kommer glatt tillbaka med belöningar och uppis är nu kul sa Signe! Vi har spårat och tränat tävlingslydnad och sen har Guidetti och hon sprungit ta fatt i blåbärsriset, det ger fina muskler. Så roligt för Guidetti med en kompis som gillar att springa.Perfekta möjligheter att lära henne att komma trots livet är kul. Ja du Signe det är allt  tomt här ikväll när du åkt hem Hjärtamen jag tror vi ses igen.

23. sep, 2016

Vi har varit mästare på att njuta av vår uppflyttning till högre bruksklass.

Mest bara varit på promenader, lite fys , några påsläpp men mest funderat ut en träningsplan.

Vi har börjat grunda för dom nya momenten men nu krävs att höja upp oss en hel del.

Nästa vecka flyttar det in en boxertjej här som jag ska ha i PT en vecka blir spännande o se hur Mr G säger om tjej i huset Cool.

I helgen är det ledig för mig förhoppningsvis kan jag träffa några goa boxervänner i Hälleberg om nu mitt knä hålller, klanta ramlade i gruset så är rejält uppskrapad och värk.

Trevig helg och njut av det fina höstvädret!

 

 

 

23. sep, 2016

I helgen åkte vi till Hultsfred för att hålla kurs i tävlingslydnad. Det var ett härligt gäng med olika åldrar på sina hundar och vart man kommit i sin träning.Vi fick verkligen jobba med allt som är grunden för lydnad och även dom som har lite äldre hundar o tränat en hel del fick nya tips i sin ryggsäck. Viljan att hänga på blev det en hel del av Cool.

Det var pallar, runda,ta i, omvänt lockande ,indianer, jaaaa leken och ett två tre ja allt som ingår i grundträning.

Det var kedjor helhet tävlingsmässigt o ja ni det var full fart i två dag.

Ett gott betyg är väl att till våren vill dom att jag kommer tillbaka.

Engagemang föder engagemang.

Tack hela gänget för en härlig helg!