Britten Thörnblad : Tjoho vilken superkväll det var idag 🙂

Caroline Sundin: Verkligen superbra coachning, bra med växling mellan teori och praktik. Vi tackar för bra valpkurs// Bosse och C

Ulrika Permlid : Jag längtar redan till nästa gång ( skrivit en timme efter hon åkt hem :)

Sofi Eliasson: Det var superkul ett glatt och trevligt gäng och en glad instruktör.

Emily Jarvisson: Logiskt tänkande och många "Aha upplevelser" . Denna kurs ser vi fram emot!

Jan-Erik Johansson: Freja och jag känner oss glada och tacksamma för en fantastik sökkurs i helgen.Vi återkommer gärna på fler kurser du har.Ett speciellt tack till alla deltagarefrån Freja "You made my day" Cheers

Viktoria Olsson :Tack för en fruktansvärt givande förmiddag.Nikita är helt galen i 123 leken. Har inhandlat nya leksaker idag, hon går jättefint fot. Jag har lärt mig jättemycket idag!Att några timmar hos dig kan göra så mycket. Underbart. Ser fram emot nästa tillfälle.

Katarina Eriksson: Vill bara tacka för igår. Har känt ett lyckorus hela dagen, nästan som jag varit på väckelsemöte 🙂. Så himla roligt och LÄRORIKT . Dante är helt tokig i 123 leken, skakar i hela kroppen på siffran 2.Ser fram emot nästa tillfälle.

Cecilia Svedin : Fantastiskt ! Bra tips som definitiativt kommer göra skillnad i vår vardag kan varmt rekommendera andra hundägare av gå någon av Helens kurser.

Henrik Lindvall: Högsta betyg på instruktör.

Patrik Aronsson: Var på en fantastisk föreläsning om hur man leker med sin hund!!! Har/får man chansen ta den då!

Cristina Gustavsson: Det var den bästa träningen jag varit med om,lärde mig jättemycket. Tack Helen vi syns till hösten.

Linda Seger: Fantastiskt helt enkelt.

Fi Andreassson: Kanon hundcoach.

Johanna Broander: Supernöjd med valpkursen vi gick! Vi fick jättebra grundtänk för vår hund, Jag ser fram emot nästa kurs vi kan vara med på.

Karin Uddemar-Jansson: Full pott.

Anna Axelsson: Har gått en fantastisk kontaktkurs med en engagerad instruktör som verkligen kan se till varje individ men även så hela gruppen får behållning av det. Vilken inspirationskälla.

Madde Håkansson: Tack för världens bästa "verktygslåda". Helen du är en fantastisk instruktör.

Anne-Marie Linderö: Tack Helen för en fantastisk rolig och lärorik kuldag. Kan verkligen rekommendera er att anmäla er vid nästa tillfälle.En stor kram till alla som va med och gjorde denna dagen så rolig och trevlig. Trött och nöjd hund och matte.

Henrik Svensson: helen har gjort susen för mig och min hund.

Elin Jonsson. Både jag och Coo älskar att träna med Helen.

Lotta Rosserson: Superkul med nya erfarenheter och ett positivt tänkande som förändra allt. Tänk vad min lilla tjej klara av. Tack var dig Helen.......!

Wiliam Johansson : Det är superkul!

Jonny Andersson: Em myket givande helg som jag skulle gjort mycket tidigare. är nog lika trött som Eo med all input. Tack för allt Helen.

Michelle Andersson Erlandsson: Fantastisk duktig coach! Och mycket givande och så inspirerande kontaktkurs.Haft en otroligt bra dag. kan verkligen rekomendera kontaktkursen oh denna tränar. Super.

Pernilla Fredriksson: Tusen tack för idag. Åkte hem med samma härliga känsla som när jag lämnade klickerkursen. Fylld med inspiration och motivation.

Carin Lundberg: Tack så mycket nyttigt vi fick med oss på kontaktkursen. Jätteroligt och trevligt.

Cristina Lund: Tusen tack från Fang och mig så kul med vardagslydnad.

Siw Sjöstrand: Tack Helen så roligt!

Emma Wirblad: Tack för hjälpen och trevlig träning.

Carina Lundstöm: Blir säkert en sömnlös natt 🙂 funderingar och planering det är grejer det. tack för ditt engagemang. Så superkul!       

Marie Karlsson: Tack för en underbarr lärorik sökkurs! Helen du är en mycket bra, glad uppfinningsrik instruktör, som ger oss hundägare/ägare ett helt annat tänk gällande träning. Tack till de andra sökkompisarna/ hundarna. 

Mika Stålgren:Vov Vov Xet här!!! Jag vil tacka för att du hjälpte min matte hur hon skulle göra för jag skulle vara tyst du ska bara veta hur mycket gott jag får ska skvallra att jag hörde att matte sa Helen Kjellander är bäst ! Vi syns igen talskrivare från Xet

Lisa Olsson: tack för en superbra kurs vi är så nöjda mvh Lisa och Nova

Senaste kommentaren

11.10 | 06:34

Ni är med

11.10 | 06:34

Hej det går fin fint så har ni en plats skicka ett mail till helenkjellander@hotmail.com så får ni ett pm .

11.10 | 06:27

Undrar om det finns platser kvar på valpkursen 21 november. Har en labradoodl Hugo nu 9 veckor som tillsammans med husse och matte gärna skulle vilja vara med.

10.10 | 09:43

Hej, jag har en valp som är 15 veckor. Jag önskar en plats på valpkurser som börjar den 21 Nov om det finns några platser kvar. Jag har även skickat ett Mail till dig. / Mvh Kajsa

Dela den här sidan